Chef Cătălin Scărlătescu s-a pus serios pe slăbit după ce Gina Pistol i-a lansat o provocare în emisiunea “Chefi la cuţite”. Dacă ajunge la 90 de kilograme, prezentaoarea i-a spus că îl de soţ. A luat în serios propunerea, iar chef-ul nu mai arată aşa cum îl ştia toată lumea.
Cătălin Scărlătescu a slăbit mai multe kilograme în ultimul timp, iar transformarea sa este vizibilă.
Când a anunţat ultima dată câte kilograme avea, acesta sărea de 120. Cu siguranţă, în urma imaginilor, acesta nu mai are atâtea. Decizia sa de a slăbi vine după ce Gina Pistol i-a spus că dacă va ajunge la 90 de kilograme cu un trup tonifiat şi plin de muşchi, ea îl va lua în căsătorie.

 „Am înțeles că a slăbit. Dacă ajunge la 90 de kilograme nu am încotro. Vreau, nu vreau trebuie să mă mărit cu el. Una peste alta, noi suntem foarte buni prieteni şi avem glumele noastre, mai ciudate pentru ceilalţi, dar noi ne înțelegem perfect. Ne leagă o relaţie de prietenie şi Cătălin este un om foarte bun”, a mărturisit Gina Pistol.
La rândul său, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit şi cum a reuşit să scape de multe kilograme:
„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine, nu că vrea să mă ia Gina Pistol de bărbat. Preferăm un sendviş cu mezeluri, toţi mâncăm, dar am uitat să gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin la lansarea unor produse alimentare din carne.

Recent, Cătălin Scărlătescu a fost imortalizat în mai multe fotografii, iar acolo i se vede cel mai bine schimbarea. Nu mai are fălcile la fel de mari, iar burta s-a micşorat considerabil.